Kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä

Vehreä Vasaramäki

Vasaramäki on kenties Turun arvostetuin pientaloalue, eikä suotta! Sijainti kävelymatkan päässä keskustasta ja työpaikoista kuten Tyksistä, Mehiläisestä ja Datacitystä on ihanteellinen ja uudisrakennukselle täysin poikkeuksellinen.

Kaikki palvelut aina Suomen parhaasta Citymarketista Skanssiin ja keskustaan löytyvät parin kilometrin säteeltä Koivukadusta. Kehittyvä Itäharjun alue, Kupittaan aseman läheisyys sekä mahdollinen tunnin juna parantavat Hammarbackan sijaintia entisestään ja helpottavat Helsingissä työssäkäyvien arkea.

Vasaramäki tarjoaa loistavat puitteet aktiiviselle liikunnan harrastajalle. Kupittaan urheilupuisto sijaitsee vain kivenheiton päässä kotiovesta ja sieltä löytyy kaikki palloilumahdollisuudet aina jalkapallosta tennikseen, padeliin, koripalloon, pesäpalloon ja jopa petankiin asti. Palloilulajien lisäksi puistosta löytyy muun muassa luistelumato, velodromi, keilahalli, ampumarata ja suunnistusrasteja.

Lapsiperhe tulee varmasti viihtymään ja nauttimaan Vasaramäestä, jossa kodin välittömässä läheisyydessä sijaitsee päiväkoti ja koulu eikä urheilupainotteinen Kerttulin lukiokaan ole kävelymatkaa kauempana. Myös perheen pienimmille löytyy mieluista tekemistä aina maauimalasta seikkailu- ja liikennepuistoon sekä lintulammikkoon, jotka niin ikään löytyvät Kupittaan puistosta.

Edellämainituista syistä alueella asuukin paljon lapsiperheitä, jolloin naapurustosta löytyy varmasti leikkikavereita ja elinikäisiä ystävyyssuhteita niin aikuisille kuin lapsillekin. Logistisesti hyvän sijaintinsa lisäksi Vasaramäki on yksi Turun kauneimmista pientaloalueista. Ei siis ihme, että alueelta löytyy myös monikulttuurista Suomea symboloiva maailmanpuutarha, jonka suunnitteluun ja toteutukseen on osallistunut myös alueen asukkaat ja työryhmät.

Koivukatu 6a ja 6b
20720 Turku