Asunnot

155 m2

4h + avok + 2 x kph + oleskelutila + s 

Funktionaalista Vasaramäen henkeä kunnioittavat rapatut Hammarbackan talot sijoittuvat keskelle Vasaramäen idylliä. Siksi myös suunnittelussa on otettu alueen luonne ja demografia huomioon. Nämä asunnot ovat täydellisiä lapsiperheelle tai kotitoimistosta käsin työtä tekeville.

Yhtiö koostuu kahdesta identtisestä paritalosta eli neljästä 155 m2 asunnosta, jotka ovat toistensa peilikuvia. Pohjaratkaisut jakautuvat kahteen kerrokseen, joka mahdollistaa saman aikaisesti sauna- tai leffaillan alakerrassa ja rentoutumisen yläkerran makuuhuoneessa. 

Arki on tehty Hammarbackassa helpoksi sillä autolla pääsee suoraan sisääntulokerroksen kahden auton katokseen, josta on käynti pikkueteisen kautta kodinhoitohuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Pääsisäänkäyntikin sijoittuu ihan autokatoksen viereen. Ratkaisu soveltuu hienosti muun muassa lastenrattaille sekä kuraisille tassuille. Rattaat saa säilöön kodinhoitohuoneen taakse sijoittuvaan varastoon/tekniseen tilaan ja kuratassut taas voidaan huuhtaista joko kylpyhuoneessa tai kodinhoitohuoneessa.

Alakertaan sijoittuu myös yksi makuuhuoneista sekä oleskelutila, joka on täydellinen koko perheen leffailtoihin tai jännittävän matsin katseluun kaveriporukalla. Erätauolla voi nauttia spa-osastosta, joka on kuin luotu saunailloille unohtamatta rentoutumista kiireisen arjen keskellä. Saunaan mahtuu useampikin saunoja kerralla ja vilvoitella voi vaikka pukeutumistilan pitkällä penkillä. Rauhallisempina iltoina taas on mukava rentoutua lämpimässä kylvyssä tunnelmallisen valaistuksen ympäröivänä.  

Yläkerrasta löytyy kaksi suurta makuuhuonetta, suihkulla varusteltu kylpyhuone sekä yli 50 neliön avara tila, johon sijoittuu avokeittiö saarekkeineen, ruokailutila jopa 10 hengen ruokailuryhmälle sekä väljästi mitoitettu oleskelutila. Keittiö soveltuu aktiivisemmankin kotikokin tarpeisiin ja miellyttää vaativammankin esteetikon silmää. Kodinkoneet on integroituja ja saarekkeesta löytyy tasotuuletin. 

Asuntoa kiertävä L:n mallinen terassi tuo asumiseen vielä lisää neliöitä ja katetun osuuden alla voi oleskella sateisellakin säällä. Takapihan pergolan alla taas voi nauttia auringosta. Terassin katseenvangitsijana toimii kuitenkin ulkoporeallasvarauksen ylle sijoittuva valoaukko katossa, joka on upea arkkitehtuurillinen yksityiskohta. Jokaiseen asuntoon kuuluu vielä terassin muotoa mukailevat osakaspihat, jotka koostuvat pääosin nurmialuuesta. 

Hammarbackassa yhdistyy keskusta-asumisen edut ja palvelut sekä pientaloalueen vehreys ja rauha omalla pihalla.