Neliöiden sisällä

Laatua ja tarkkaan harkittuja yksityiskohtia

Hammarbackan sijainti, arkkitehtuuri ja talotekniikka edustavat huippua. Laatu ulottuu jokaiseen yksityiskohtaan vesikalusteista valaistukseen ja laatoista parkettiin.

Hammarbackan asukkaana Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa uuden kotisi pintamateriaaleihin.  Suunnittelijamme ovat luoneet kolme skandinaavisesta sielunmaisemasta inspiroitunutta sisustusteemaa, joista voit valita mieleisesi tai yhdistellä oman maun mukaan. Vaikka kullakin teemalla on oma ainutlaatuinen luonteensa, niitä yhdistää pelkistetty tyylikkyys ja itsevarma ote.

Sisustusteemat luovat upeat puitteet, joita on helppo täydentää omaan tyylin sopivilla huonekaluilla ja sisustuselementeillä. Käytännöllisyys ja ulkonäkö kulkevat ratkaisuissa käsi kädessä, sillä sisustus on huomioitu jo varhaisessa suunnitteluvaiheessa, teknisistä ratkaisuista lähtien.

Käytännön toteutuksissa ja materiaalivalinnoissa on pyritty puhdaslinjaisuuteen ja annettu laadukkaiden luonnonmateriaalien puhua puolestaan. Muutostyönä Sinulla on mahdollisuus valita materiaaleja myös sisustusteemojen ulkopuolelta yhteistyökumppaniemme valikoimaimasta.

Valmiit sisustustyylit on suunniteltu talon arkkitehtuuria imarteleviksi kokonaisuuksiksi, mutta niitä on myös mahdollista yhdistellä keskenään. Mikä on Sinun valintasi? Vaaleaa valoisuutta ja graafista harmaata korostava Kalkki, lämmin ja luonnollinen Tammi vai  rohkea ja tummanpuhuva  Hiili?

Harkittua viimeistelyä ja tinkimätöntä laatua viimeistä kuutiosenttimetriä myöden

 • Arkkitehtuurillisesti näyttävä koti puutarhakaupunginosassa
  • As Oy Hammarbacka on syntynyt nimekkään arkkitehdin kynästä, Sinua ajatellen. Uudiskohteet ovat Vasaramäen alueella harvinaisia, joten myös julkisivuun on haluttu panostaa. Valkoinen rappaus tulee hohtamaan kauniisti vehreässä katukuvassa ja mustat yksityiskohdat tuovat sille kontrastia. Valon määrä on haluttu maksimoida suurilla ikkunoilla, jotka paritaloasunnoissa avautuvat kolmeen suuntaan. Yksityisyyttä tuo katettu terassi asunnon reunoilla, pergola takapihan puolella sekä upeat istutukset koko tontin alueella. 
 • Viimeistelty ja viihtyisä ulos asti
  • Katettu terassi asunnon sivulla sekä takapihan pergola tuovat arkkitehtuuriin oman mausteensa sekä tietenkin lisäneliöitä etenkin kesäksi. Upea arkkitehtuurillinen  yksityiskohta tulee olemaan ulkoporeallasvarauksen yllä, terassin katossa oleva valoaukko sekä takateraasin pergola. 
  • Pihat on viimeistelty kauniiden ja helppohoitoisin istutuksin. Sisääntulopihoilla on kivetys ja takapihoilla osakaspihoilla nurmialueet. Jokaista asuntoa kohden on varattu kaksi autokatospaikkaa ja ne sijoittuvat ihan sisäänkäynnin viereen.
 • Uusi koti ilman remonttihuolia
  • Uusi kotisi tullaan rakentamaan laadukkain ratkaisuin aina asuntotekniikasta pintamateriaaleihin. Silloin remonttihuolet voi unohtaa vuosikausiksi ja keskittyä vain nauttimaan toimivasta ja huolettomasta arjesta.  
  • Asuntojen lämmitysmuotona toimii taloudellinen ja energiatehokas maalämpö yhdistettynä asumismukavuutta lisäävään vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Asuntotekniikka on sijoitettu keskitetysti alakerran tekniseen tilaan/varastoon, jolloin vältytään koteloinneilta muissa tiloissa. 
  • Valaistus on toteutettu energiatehokkailla ja käytännöllisillä led-valoilla, joita on riittävästi niin sisällä kuin ulkonakin. Kylpytilojen lisäksi kiinteää valaistusta löytyy jokaisesta asuinhuoneesta upotettujen led-valojen muodossa ja riippuvalaisimillekin löytyy hyvin paikkoja. 
  • Pintamateriaalit kuten parketti ja laatat luovat pohjan koko sisustukselle ja siksi nekin on valittu huolella. Yksisäleinen lankkuparketti on ajaton ja tyylikäs ratkaisu eikä mikään voita suuren laatan helppohoitoisuutta märkätiloissa. 
 • Sijainti Turun parhaalla paikalla palvelujen äärellä
  • Vasaramäki on kenties Turun arvostetuin pientaloalue. Sijainti keskustan kupeessa ja kävelymatkan päässä työpaikoista kuten Tyksistä, Mehiläisestä, Datacitystä ja Kampuksesta on ihanteellinen ja uudisrivitalolle täysin poikkeuksellinen. Kaikki palvelut aina Suomen parhaasta Citymarketista Skanssiin ja keskustaan löytyvät parin kilometrin säteeltä Koivukadusta, loistavia Kupittaan harrastusmahdollisuuksia kulkuyhteyksiä unohtamatta.  
 • Upea ja tunnelmallinen kotikylpylä
  • Spa-henkisen ja tunnelmallisen kotikylpylän raamit syntyvät kauniista laatoista, trendikkäistä step-seinäpaneeleista, integroiduista lauteista sekä kylpyhuoneen puolelle tyylikkäästi jatkuvasta kattopaneelista. Kokonaisuuden viimeistelee lauteisiin upotettava etäohjauksella toimiva kiuas sekä epäsuora valaistus lauteiden alapinnassa ja kiukaan yllä. Saunan ja kylpyhuoneen erottaa kaunis tilaa avartava lasiseinä. Eihän tyylikästä saunaa ole syytä peitellä! 
  • Suihkutilassa katse kiinnittyy kauniisiin design-laattoihin, sadesuihkuihin sekä kylpyammeeseen, joka tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiselle kiireisen arjen keskellä. Linjalattiakaivot isoissa kylpyhuoneissa mahdollistaa suurten lattialaattojen käytön tehosteseinien lisäksi myös lattiassa.
  • Alakerran kotikylpylän kruunaa vielä pukutumis-/vilvoittelualue leveine penkkeineen sekä upeine tehosteseinän paneeleineen.
 • Kotikokin unelmakeittiö
  • Saarekkeella varusteltu avokeittiö on monen juhlanjärjestäjän sekä kotikokin unelma. Se mahdollistaa seurustelun kokkkailun lomassa ja keittiöstä tulevat tuoksut houkuttelevat muutkin ruokailijat pöytään jo hyvissä ajoin.   
  • Integroitujen kodinkoneiden ansiosta keittiö on hyvin huonekalumainen kokonaisuus osana yhteisiä oleskelutiloja. Laadukkaat kodinkoneet sulautuvat saumattomasti kokonaisuuteen tehden keittiöstä tyylikkään, käytännöllisyyttä unohtamatta. Upea yksityiskohta keittiössä on saarekkeeseen sijoitutettu tasotuuletin. 

Kalkki

Kalkki-teema on kuin tehty suomalaiseen maisemaan. Se yhdistelee graafista harmaata ja valkoisen eri sävyjä.

Sisustustyyleistä vaalein ja graafisin Kalkki on elementissään kaikkina vuodenaikoina. Kesällä vaaleat pinnat hehkuvat kilpaa ulkoa tulvivan luonnonvalon kanssa. Pimeään sydäntalveen tämä teema tuo kaivattua valoisuutta ja kirkkaiden keväthankien aikaan se antaa parastaan kun valo heijastuu vaaleilta pinnoilta.

Tämä tyyli on hienostunut ja moderni valinta puhdasta vaaleutta arvostavalle. Eritoten luonnonmateriaalit sekä harmaan ja valkoisen eri sävyt toimivat tässä ympäristössä erittäin hienosti myös sisustuksessa. Rohkeampi sisustaja viimeistelee sisustuksen värikkäillä kalusteilla, joille vaaleat pinnat antaa ympärille tyhjää tilaa. 

Kalkki-teeman keittiö muodostuu valkoisista kaapistoista ja kivitasoista, joissa hentonen marmorikuvio tuo valkoiseen pohjaan huolettomuutta. Tyylikkään keittiön rinnalle sopii täydellisesti vaaleaksi sävytetty tammiparketti sekä klassinen kromi.

Spa-osaston pinnoilla katseen kiinnittää upea luunvalkoinen design-laatta. Sama tyylikäs linja toistuu tietenkin aina wc- ja yläkerran kylpytiloissa asti, joissa kaveriksi on tuotu myös valkoista seinäpintaa ja laattaa. Saunan seinät ovat tyylikästä step-rimapaneelia kauniissa vaalean haavan sävyssä, joka toistuu myös kylpyhuoneen katossa sekä lauteissa.

Tammi

Tammi suosii luonnonmateriaaleja ja mahdollisimman luonnonmukaisia, joskin kestäviä pintoja. Niin puun kuin asunnon omistajankin elämä saa tässä tyylissä näkyä!

Puhdaslinjaiset puupinnat tekevät kodista paikan, jossa on helppo hengittää ja rentoutua. Tammi on raikas, kodikas ja harmoninen kokonaisuus, joka kestää aikaa.

Tyylikäs kokonaisuus lähtee upeasta kevyesti valkomattalakatusta tammiparketista. Ajattomaan lattiaan voit yhdistää niin vaaleaa kuin tummempaakin puuta sekä tietysti omia lempisävyjäsi.

Valkoisten keittiön kaappien ja vaalean tammiparketin pariksi sopii täydellisesti marmorikuvioinen kvartsitaso, joka jatkuu aina välitilaan asti. Viimeisen silauksen keittiöön tekee messinkinen Tapwellin hana.

Luonnonmukainen sävymaailma toistuu myös spa-osastolla, jossa seinät ja lattia ovat hiekan sävyistä design-laattaa. Tämän laatan rinnalle sopii loistavasti lämpimän sävyinen ja tunnelmallinen thermohaapa, joka toistuu sekä saunan että kylpyhuoneen tehosteseinän kauniissa paneloinneissa sekä katossa. Sama tyylikäs linja toistuu tietenkin aina wc- ja yläkerran kylpytiloissa asti, joissa kaveriksi on tuotu myös valkoista seinäpintaa ja laattaa.

Hiili

Hiili on voimakasluonteinen, pelkistetty ja itsevarma klassikko. Se yhdistelee rohkeasti tummaa, vaaleaa ja puun sävyjä.

Tumma ja tunnelmallinen sisustus sopii itsevarmalle sisustajalle. Tumma tässä yhteydessä ei kuitenkaan tarkoita kylmää, vaan lämmintä ja tunnelmallista. 

Tummien pintojen rinnalle on tuotu lämmintä puuta luonnollisen tammen ja thermohaavan sävyissä. Keittiö voi olla graafinen kokomusta kokonaisuus aina kaapeista kvartsitasoon ja hanaan tai yhdistelmä mustaa, valkoista ja marmorikuviota. Kaikki nämä on suunniteltu sopimaan kauniisti mattalakatun tammiparketin kanssa. Hiili-teeman avainsana onkin ehkä kontrastit, jotka tekevät sisustuksesta elävän ja luovat siihen mielenkiintoa. 

Tunnelmallinen sävymaailma toistuu myös spa-osaston puolella, jota ryhdittää pikimusta laatoitus. Tummien seinä- ja lattiapintojen pariksi on tuotu thermohaapaa sekä kattopaneeleihin että saunan ja kylpyhuoneen tehosteseinän trendikkäisiin step-paneeleihin. Hämyisiä löylyjä tavoitteleva voi sävyttää seinäpaneelit ja lauteet lisähinnasta myös mustaksi. Sama tyylikäs linja toistuu tietenkin aina wc- ja yläkerran kylpytiloissa asti, joissa kaveriksi on tuotu myös valkoista seinäpintaa ja laattaa.